Розділ Спорт

Біг заради миру

Автор 12 вересня 2014, 17:00
Сьогодні в переддень Дня фізичної культури і спорту вулицями нашого міста пройшов забіг - «Біг заради миру».
На площі Т.Г.Шевченка зібралася чисельна спортивна громада міста, близько 1500 прихильників здорового способу життя: учні та вчителі загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів, тренери ДЮСШ та їх вихованці, просто любителі спорту. Перед присутніми з вітальним словом виступили: заступник міського голови Юрій Вахоцький, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, депутат міської ради Наталія Стасюк та ветеран спорту Іван Приходько.

Грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту були відзначені кращі спортсмени, вчителі фізичного виховання та тренери.

В даний час наша країна переживає, напевне, найважчий період за всі роки незалежності, тому цього року захід з відзначення Дня фізичної культури і спорту був просякнутий однією загальною ідеєю – ідеєю Миру, яка була втілена в благодійній акції по збору коштів для учасників АТО та в загальноміському пробігу - «Біг заради миру».

Усі бажаючі, що приєднувалися до даного заходу в подарунок отримували стрічку з символікою України.

Захід пройшов в патріотичній та дружній атмосфері: усі присутні радо, з натхненням та з повагою співали Гімн України, скандували «Слава Україні» та «Героям слава». В благодійній акції вдалося зібрати 3536 грн.

Ідейним натхненником заходу виступила загальноосвітня школа №1. Організаторами заходу стали: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти.
Останнє редагування 12 вересня 2014, 17:08
0
репостів
0
репостів