Розділ Спорт

Відбувся фінальний поєдинок розіграшу Кубку області з футболу

Автор 28 серпня 2014, 01:21
У неділю, 24-ого серпня, у Шепетівці відбувся фінальний поєдинок розіграшу Кубку області з футболу-2014, який був присвячений пам’яті Джумбера Нішніадзе. У вирішальній битві за головний трофей зійшлися НФК «Поділля» із Хмельницького та волочиський «Збруч».
Розпочати слід із того, що дуже серйозні корективи внесла небесна канцелярія. Сильний дощ, який розпочався задовго до початку матчу і не вщухав до самісінького його завершення, відверто заважав продемонструвати командам свої найкращі якості. Саме тому гра видалася не зовсім такою цікавою, як очікувала спортивна громадськість Хмельниччини. На в’язкому газоні стадіону «Локомотив» можна було спостерігати дуже багато боротьби та дрібних фолів, але до особливого загострення та яскравих комбінаційних дій справа не доходила. Перший небезпечний момент виник під завісу першого тайму, і відразу ж увінчався голом. Антонов виконав навісну подачу у карний майданчик, де Лук’янов виявився найспритнішим на другому поверсі, і головою переправив сферу у сітку – 0:1.

В другій половині матчу ігровий малюнок істотно не змінився. Підопічні Миколи Федорка намагалися врятувати ситуацію дальніми ударами у виконанні Ціха, але Чиж раз за разом самовіддано рятував свою команду. За декілька хвилин до фінального свистка фортуна посміхнулася вдруге номінальним гостям: після розіграшу стандарту подвоїв перевагу команди із Волочиська Мартинюк, встановивши підсумковий рахунок в матчі – 2:0 на користь «Збруча», який і здобуває Кубок області з футболу.

Відео

0
репостів
0
репостів