Розділ Спорт

Пройшов турнір зі стрітболу

Автор Олександр Мельник 26 серпня 2014, 11:46
23 серпня з нагоди Дня Незалежності України в нашому місті пройшли традиційні змагання зі стрітболу. В основному турнірі прийняли участь 6 команд. Також відбулася товаристська зустріч між командами дівчат, в якій перемогу святкувала команда «Україночка».
В турнірі серед юнаків не було рівних команді «Air Team» у складі: Портного  Богдана, Подварського Володимира та Графа Олександра.  Друге та третє місця посіли команди з міста Славута, відповідно: «Drem Team» та «Отамани».

Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері. В проміжку між іграми у підгрупах та фіналом було проведено конкурс трьохочкових кидків, в якому кращим став Граф Олександр, який нагороджений грамотою та кубком. Команди-призери змагань нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок.

Змагання організовано та проведено спільно: відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською дитячо-юнацькою спортивною школою.

Організатори заходу дякують Шепетівському медичному училищу за надану площадку для гри у баскетбол для проведення турніру.
0
репостів
0
репостів