Розділ Спорт

Шепетівські тюремники стали третіми в динаміаді

8 серпня 2014 року на Хмельниччині завершились спортивні змагання присвячені відзначенню 23-ої річниці незалежності України у яких приймали участь команди підрозділів кримінально-виконавчої служби Хмельницької області.
Традиційно змагання пройшли вже дев’ятий раз на базі Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників ДКВС з ініціативи Тимофія Якимчука, начальника управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області, та за підтримки обласної організації ФСТ "Динамо" України з таких видів спорту як легкоатлетичний крос, піднімання гирі, футбол та волейбол.

Спортивне свято розпочалося із підняття Державного Прапора України та Державного Гімну нашої Держави.

В урочистому відкритті змагань, які будуть висвітлюватись представниками засобів масової інформації, начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області Тимофій Якимчук привітав учасників та гостей з початком спортивного свята та зазначив, що заняття спортом є важливою та невід'ємною частиною навчання і виховання персоналу Державної кримінально – виконавчої служби України, метою якого є забезпечення фізичної готовності особового складу до службової діяльності та дій в екстремальних умовах.

Також, Тимофій Володимирович та усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого Василя Кобернюка, який ще рік назад стояв в строю учасників змагань «Динаміада-2013», а нещодавно загинув на Сході країни під час проведення АТО боронячи нашу Державу.

З добрими побажаннями звернулися до учасників змагань Леонід Прус, голова Хмельницької обласної державної адміністрації, Іван Гончар, голова Хмельницької обласної ради, отець Сергій, голова єпархіального відділу з душпастирської опіки пенітенціарних закладів, Віктор Флентін, відповідальний секретар Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Геннадій Домбровський, заступник Голови Хмельницької обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" підполковник міліції, Юрій Дутчак, головний суддя змагань, суддя першої категорії та представники суддівської колегії.

Леонід Прус, в свою чергу, привітав збірну команду органів та установ виконання покарань в Хмельницькій області, яка стала чемпіоном Державної кримінально-виконавчої служби України з футзалу, вручив усім членам команди почесні грамоти та цінні подарунки.

В змаганнях приймали участь команди підрозділів кримінально-виконавчої служби Хмельницької області, а саме: команда Ізяславської виправної колонії (№31), команда Замкової виправної колонії (№58), команда Райківецької виправної колонії (№78), команда Шепетівської виправної колонії (№98), команда Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників ДКВС, команда Хмельницького слідчого ізолятору, команда кримінально-виконавчої інспекції, команда управління ДПтС України у Хмельницькій області.

Перможцем «Динаміади – 2014» стала команда Райківецької виправної колонії (№78), вдруге поспіль друге місце вибороли спортсмени Замкової виправної колонії (№58), а третє призове місце дісталося колективу Шепетівської виправної колонії (№98).

Усі переможці у командному та особистому заліку за зайняті призові місця за сприянням Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", обласного відділення Національного олімпійського комітету України та обласної профспілки ДПтС України у Хмельницькій області були нагороджені численними цінними подарунками, дипломами, кубками та медалями.

Глядачі, організатори, судді, та самі учасники спортивного дійства отримали задоволення та багато позитивних емоцій від захоплюючого колективного змагання.

На урочистій церемонії закриття, Тимофій Якимчук, начальник управління ДПтС України у Хмельницькій області подякував командам за гарну підготовку до змагань та відмітив, що подібні заходи сприяють пропаганді спортивної загартованості серед працівників Служби та побажав учасникам змагань в майбутньому досягти нових спортивних висот.

Відео

0
репостів
0
репостів