Розділ Спорт

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби

Автор Кушнір Л.І. 12 червня 2014, 16:39
31 травня 2014року в СК «Локомотив» дитячо-юнацька спортивна школа проводила Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті героя Небесної Сотні Дзявульського Миколи Степановича. Засновником цього турніру став головний суддя змагань Михальчук Руслан Іванович  та  Рудіч Олег Володмирович. Показати  свою спортивну  майстерність приїхали  2 команди з м. Хмельницького, команда  м. Кам’янець-Подільського, команда м. Шепетівки. Загальна кількість учасників  була більше 50 чоловік. Змагання проводились серед маленьких учасників 2004-2005 р.н.
Привітати юних спортсменів приїхали шановані гості, а саме: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Стасюк Наталія Василівна; генеральний спонсор змагань Альмашов Руслан Олександрович; Заслужений тренер України , Майстер спорту Радянського Союзу з вільної боротьби, головний тренер Хмельницької області з вільної боротьби Тарадай Микола Петрович; майстер спорту України з бойового самбо, срібний призер світу з вільної боротьби, Президент федерації бойового самбо Хмельницької області  Марчук Олександр Іванович, голова батьківського комітету відділення вільної боротьби ДЮСШ та партнер змагань Березенський Василь Анатолійович; товариш та однопартієць Дзявульського М.С. - Володкевич Ігор Васильович.

Змагання проходили в атмосфері доброзичливості та справжньої боротьби. Були  сльози радості, і сльози перемоги, проте найбільше було посмішок. В  спілкуванні між собою, діти відзначали, що на турнірі їм дуже сподобалось  і вони зроблять все від них залежне, щоб в наступному році повернутися сюди вже більш майстернішими та дорослішими − такі слова юних спортсменів були найвищою похвалою для організаторів турніру.

Серед переможців змагань були і наші спортсмени:
- Березенський Владислав зайняв ІІІ місце 26 кг,
- Малашенко Сергій – ІІ місце у ваговій категорії 38 кг
- Корецький Олександр – ІІ місце  у ваговій категорії 46 кг

Переможці та призери змагань були нагороджені грошовими преміями, грамотами, медалями, кубками також було відзначено борцовськими тріко призерів змагань з найкращою технічною підготовкою.

Адміністрація ДЮСШ висловлює слова щирої вдячності людям без яких не відбулося б це свято, а саме : Альмяшову Руслану Олександровичу,  Глушко Андрію, Бондарю Віталію Миколайовичу, Лук’янчуку Віталію Вікторовичу, Березенському Василю Анатолійовичу. Всіх учасників змагань вітаємо з перемогою, адже у кожного спортсмена вона була своя, та бажаємо  подальших перемог і гідних суперників!!!
0
репостів
0
репостів