Розділ Спорт

Пройшли змагання з волейболу серед учнівської молоді

Автор 28 квітня 2014, 11:33
24-25 квітня на базі спортзалу НВК №2 пройшов турнір з волейболу серед учнівської молоді в рамках заходів «Рух – енергія, здоров’я та краса». Турнір організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населенняя «Спорт для всіх» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту. Головний суддя змагань – Закревський В.Е.
У турнірі прийняли участь чотири команди: НВК №2, ЗОШ №8, загальноосвітньої школи-інтернату та команди Шепетівського технікуму ПДАТУ. Змагання проводилися за коловою системою, матчі тривали до двох перемог по партіям. Турнір пройшов у дружній та бойовій атмосфері. На спортивному майданчику учасники демонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол: контроль м’яча, сильні та влучні удари, складні підбори, жорсткі блоки. Але в підсумку, що засвідчив результат турніру, у всьому цьому не було рівних команді НВК №2, яка зі стовідсотковим показником посіла заслужене перше місце. Другою стала команда Шепетівського технікуму ПДАТУ. Третє місце зайняла команда ЗОШ №8.

Команди-призери нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок. Також за підсумками турніру грамотами нагороджені кращі гравці своїх команд. Кращим гравцем турніру визнано представника команди НВК №2 Зубрійчука Миколу.
0
репостів
0
репостів