Розділ Спорт

В Шепетівці проходить турнір з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 10 квітня 2014, 13:34
Протягом квітня місяця в нашому місті щосереди та щочетверга проходить турнір з футболу серед команд колективів, організацій та просто любителів даної гри. Змагання проводяться в рамках заходів «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Турнір організовано спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Бажання взяти участь у турнірі виявили п’ять команд: «Локомотив» (Локомотивне депо), «Вимпел» (ШВК№98), «Пансіон» (школа-інтернат), «Цукровик» (збірна команда району цукрового заводу) та «Ірбіс» (команда любителів). Турнір проводиться за коловою системою в одне коло. Ігри проходять на стадіоні «Корчагінець». Початок ігор о 17.00 год.

В першій грі між собою зустрічалися команди «Пансіон» та «Цукровик». Перші 20 хвилин гри хоча і проходили за переваги Пансіону, але підсумковий результат 10-0 на користь команди «Пансіон» був важко передбачуваним. Та заради справедливості хотілося б зазначити, що близько третини гри команда «Цукровик» провела в меншості.

У другому матчі між собою зустрічалися основні претенденти на загальну перемогу в турнірі команди «Локомотив» та «Вимпел». Матч зібрав велику кількість глядачів. Сама гра проходила у запеклій та цікавій боротьбі з невеликою перевагою локомотивців. І, напевне, заслужено, що перший тайм завершився з нічийним рахунком 0-0. Але вже на початку другого тайму локомотивцям вдалася гарна атака лівим флангом, в якій голом відзначився Мельник Назар. Хоча до кінця зустрічі обидві команди мали гарні нагоди для взяття воріт суперника, рахунок так і залишився незмінним – 1-0 на користь команди «Локомотив».

У третій грі зустрічалися команди «Пансіон» та «Ірбіс». Гра, починаючи з хвилини десятої, проходила за повної переваги команди «Пансіон» і в підсумку, можна сказати, заслужено завершилася їх перемогою з рахунком 2-0.

Запрошуємо усіх вболівальників відвідати турнір. Попереду ще багато цікавих ігор.
Останнє редагування 10 квітня 2014, 13:36
0
репостів
0
репостів