shepetivka.com.ua

shepetivka.com.ua

Адміністратор сайту Шепетівки

URL сайту: http://shepetivka.com.ua Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Завдяки співпраці з територіальними громадами Шепетівського району для зенітно-кулеметного підрозділу було закуплено та передано необхідне обладнання. Про це повідомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

На Шепетівщині поліцейські викрили молодика, який обікрав родича. Потерпілий гостював у зловмисника, довіряв йому, а той скористався цим. Хлопець викрав у гостя банківську картку та мобільний телефон.

На Шепетівщині попрощалися з полеглим воїном Цимбалюком Ігорем
Розділ Події

20 квітня у Берездівській громаді Шепетівського району відбулося прощання з полеглим воїном Цимбалюком Ігорем Вікторовичем 27.04.1997 року народження. Заупокійна панахида за загиблим захисником України, а також громадське прощання відбулися в його рідному селі Ставичани.

На Шепетівщині завдяки благодійному забігу зібрали 123 000 грн для ЗСУ
Розділ Спорт

У місті Нетішин, що у Шепетівському районі, відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ «Half marathon ENERGY 2024». Загалом у заході взяли участь понад 200 учасників з різних куточків України.

0
репостів
0
репостів