Розділ Події

Шепетівчани відзначили День Соборності України

Автор 22 січня 2013, 21:17

Сьогодні у День Соборності та Свободи України у місті пройшли святкові заходи. Шепетівчани, представники виконавчого комітету міської ради, районної державної адміністрації, депутати міської ради, інших органів державної влади міста, громадських організацій завітали до міського будинку культури на урочисті збори з нагоди свята.

 

Під час концерту з нагоди свята патріотичні пісні у виконанні художніх колективів та солістів міського та районного будинків культури: «Україно, моя Україно», «За любов і волю», «Собор єднання», «Рідна твоя земля» та інші дарували присутнім святковий настрій.

У холі міського будинку культури привертала увагу гостей свята виставка учнів дитячої художньої школи, присвячена Дню Соборності та Свободи.

Цього дня в релігійних конфесіях міста проведено молебні за Україну і Український народ, у навчальних закладах міста з метою патріотичного виховання шепетівчан організовано виставки та інформаційно-просвітницькі заходи, на адміністративних будівлях місцевих органів влади, підприємств, установ, організацій, закладах освіти та культури піднято Державний Прапор України.

0
репостів
0
репостів