Розділ Події

Новообрані депутати та міський голова склали присягу на вірність громаді

Автор 12 листопада 2015, 20:27
Сьогодні відбулась перша сесія Шепетівської міської ради VII скликання. У ході її проведення було вручено посвідчення 34 депутатам та міському голові Михайлу Полодюку.
На початку засідання у залу урочисто внесли прапори України та Шепетівки, а дитячий хор заспівав гімн України.

Першою слово взяла голова Шепетівської територіальної виборчої комісії Галина Новіцька. Вона повідомила, що вибори до органів місцевого самоврядування, що пройшли 25 жовтня, були складними, їх проведення необхідно було підготувати в стислі терміни. До того ж, давався взнаки новий та незрозумілий для багатьох закон.

Було 10 кандидатів охочих поборотися за посаду Шепетівського міського голови. Впевнену перемогу отримав Михайло Полодюк, за якого проголосувало 3 тис. 854 виборців.

Що ж стосується політичних партій, то участь у виборчих перегонах взяли 13 політсил, до міської ради увійшли представники 8 з них — Шепетівська міська партійна організація ВО "СВОБОДА", Шепетівська міська партійна організація АГРАРНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ, Шепетівська міська організація партії "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ", Шепетівська міська організація РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА в Хмельницькій області, Шепетівська міська організація партії "ОБ'ЄДНАННЯ "САМОПОМІЧ", Шепетівська міська організація політичної партії "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ", Шепетівська міська організація ВО "БАТЬКІВЩИНА" в Хмельницькій області, Шепетівська міська організація політичної партії "СИЛА ГРОМАД".

Після оголошення результатів виборів, новообрані депутати та міський голова склали присягу. Голова виборчої комісії вручила кожному посвідчення, а міським депутатам ще по значку.

Новообраний міський голова подякував своїм виборцям за підтримку і пообіцяв відстоювати інтереси всіх шепетівчан, незалежно від їх вибору. Він висловив готовність співпрацювати зі всіма політичними силами та громадськими організаціями. Також він нагадав, що нинішні демократичні вибори пройшли лише завдяки Революції Гідності та хлопцям, які боронять нашу країну від східного агресора.

Сесія завершилася виконанням гімну України. Наступна сесія запланована на 19 листопада.
Фотозвіт із сесії міської ради
Останнє редагування 12 листопада 2015, 20:45

Відео

0
репостів
0
репостів