Розділ Події

Ревізор у Шепетівці! На цей раз це не жарт.

Першого квітня, ми за традицією, викладаємо жартівливі новини, які не мають нічого спільного з реальністю. Так, цього року ми написали про те, що у місто приїхав Ревізор. Але я і уявити не міг, що окрім того, що на жарт поведеться така кількість шепетівчан, так ще і через певний час, жарт стане реальністю.
Вчора, без будь-якої задньої думки, я йшов на чатовку, яку ми планували провести в кафе "Картоха Фрі". Але на наше здивування вона була закрита, коли ж ми поглянули навкруги, то побачили операторів, звукорежисерів і інших членів передачі "Ревізор"... Коли ж на вулицю вийшов Вадим Абрамов, то все стало на свої місця.

Та найбільше здивування чекало мене попереду, адже як виявилось, програма "Ревізор" приїхали саме через наш жарт на сайті. Про це знімальна група повідомила мене особисто вчора, коли дізнались, журналістом якого сайту я є. 

Нажаль, із зрозумілих причин, ми не можемо повідомити, коли завершаться ревізії, але точно відомо, що передачу з нашим містом покажуть по телебаченню восени, в новому сезоні.

А ще прикро, що велика кількість наших закладів харчування, дізнавшись про приїзд Ревізора, просто напросто закрились. Це свідчитть про те, що у цих закладах є проблеми і власники замість їх усунення, просто не хочуть пускати знімальну групу "Ревізора". 

Тож слідкуйте за новинами на сайті, ми будемо повідомляти всю інформацію про ревізії закладів нашого міста, яку дозволить поширювати нам знімальна група "Ревізору".
Останнє редагування 19 травня 2015, 18:56

Відео

0
репостів
0
репостів