Розділ Події

Шепетівчани попрощалися з Ярославом Кревогубцем

Автор 26 лютого 2015, 20:54
Двадцяти п'ятирічного шепетівчанина Ярослава Кревогубця, який загинув під Донецьком 22 лютого, земляки провели в останню путь. Він брав участь у антитерористичній операції в складі 95-ї окремої аеромобільної бригади.
На площі Шевченка, аби помолитися за душу загиблого солдата, зібралися сотні людей. Серед них рідні, друзі й товариші по службі покійного. Молебень за покійним служили священики Української Православної Церкви.

Також у панахиді взяв участь Михайло Полодюк, в.о. міського голови, секретар міської ради, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, бойові побратими, військовослужбовці, жителі Шепетівки.

Михайло Іванович висловив щирі співчуття родині з приводу смерті Ярослава: «Шепетівщина прощається з одним із кращих своїх синів! Пам'ять про його мужність, честь, звитягу та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, близьких, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Ярослава – справжнього патріота та героя України!».

— Подяка батькам, що змогли в нинішній час виховати героя, — сказав Василь Боднар, настоятель парафії святих мучеників Бориса та Гліба. — Запевняю, що біль вашої родини — є й нашим болем. Загибель Ярослава — не марна, завдяки його подвигу ми сьогодні маємо у нашому місті мир та спокій.

Молодь встелили квітами дорогу на вшанування загиблого учасника АТО.

Фотозвіт із громадської панахиди за загиблим Ярославом Кривогубцем

Відео

0
репостів
0
репостів