Розділ Події

Шепетівчани зустрічали військовослужбовців, які повернулись із АТО

Автор 29 жовтня 2014, 22:11
29 жовтня Шепетівкою промайнула радісна звістка, що на батьківщину повертаються військовослужбовці, яких декілька місяців тому проводжали на схід нашої держави у зону проведення АТО. Земляки зустрічали своїх захисників хлібом-сіллю, квітами, солодощами під акомпанемент духового оркестру.
Захід проводився за організації виконавчого комітету Шепетівської міської ради при підтримці Молодіжної ради міста, депутатів міської ради Наталії Стасюк і Миколи Кикотя, приватного підприємця Інни Сікори та школярів і шепетівчан.

Почесну місію відкрити урочистості взяв на себе очільник міста Михайло Полодюк, який висловив слова вдячності військовослужбовцям за спокій у рідному місті та захист суверенної України. Михайло Іванович особисто потиснув руку кожному солдату і подякував, що з гідністю, без крихти сумнівів чи страху виконали свій громадянський обов’язок та показали усьому світові, що міць військового не тільки у оснащені, але й у силі духу і жаги до перемоги. Наші захисники повернулися на ротацію у повному складі цілими і неушкодженими.

У зустрічі також взяли учать керуючий справами виконавчого комітету Галина Островська, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Юрій Вахоцький, члени Шепетівської самооборони, громадських організацій міста та представники ЗМІ.




Останнє редагування 02 листопада 2014, 18:45

Відео

0
репостів
0
репостів