Розділ Події

Владний переворот в Шепетівці невдався

Сьогоднішня позачергова сесія міської ради обіцяла бути гарячою, адже стояло питання про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка Михайла Івановича. Впринципі накал страстей був чималий, але кінцівка засідання була неочікуваною для його ініціаторів.
Люди збиратись біля міськвиконкому почали ще зрання, найпершими прийшло близько сотні представників самооборони, здебільшого шепетівської, але були і представники хмельницької. Я запитав у них, що їх привело сьогодні в такій кількості, на що вони мені відповіли, що по-перше, не дадуть повернутись до влади комуністам та регіоналам, а по-друге, вони отримали інформацію, що спеціально на сесію буде привезені "тітушки", які мали оберігати ініціаторів владного перевороту.

Ближче до початку сесії, біля музею Островського, дійсно з'явились пару десятків якихось хлопців в спортивному, але вони відразу кудись швидко зникли. Чи були це ті анонсовані "тітушки", стверджувати не берусь.

Неочікувано, бравим маршем, до зали засідань прошмигнула чимала делегація ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" на чолі з їх директором Пустовойтом Олександром Степановичем, також в залі були помічені ображений перевізник Савчук Руслан, народний депутат Сабій Ігор Михайлович та чимала кількість міліції.

Отже в залі зареєструвалось 30 депутатів і слово взяв секретар міської ради, він зачитав подання за підписом шістнадцяти депутатів, з приводу якого і збиралась позачергова сесія. Потім він зачитав заяву Ординської Валентини Миколаївни, яка відкликала свій підпис під попереднім зверненням. Присутні підтримали це рішення бурхливими оплесками.

Надійшла пропозиція почати сесію і традиційно за регламентом цю пропозицію внесли на голосування, але її підтримало лише ті самі шістнадцять депутатів. Оскільки хоч і був кворум, але депутатів для відкриття сесії не вистачало, секретар міської ради не мав права відкривати сесію. В залі пролунали більш гучні оплески та вже традиційні патріотичні гасла.

Люди вже почали виходити із зали, але раптом до мікрофона підійшов Окунєвич Олександр Володимирович і тільки хотів мовити слово, як із зали пролунало "Ганьба!". Ударівець за словом в кишеню не поліз і відразу заявив, щоб всі позакривали роти. Такого нахабства люди не стерпіли і це стало початком майже годинного привселюдного приниження народних обранців Окунєвича Олександра Володимировича та Підопригори Романа Борисовича, адже вони були головними ініціаторами невдалого владного перевороту.

Що відбувалось далі раджу вам власноруч подивитись у відео, яке викладене нижче. Також тут ви можете переглянути фотозвіт з місця подій.

Останнє редагування 13 жовтня 2014, 17:27

Відео

0
репостів
0
репостів