Четвер, 29 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Делегація з Новоград-Волинського відвідала Шепетівку
Розділ Події

28 березня Шепетівська міська рада приймала гостей - колег з Новоград-Волинської міської ради на чолі із міським головою Віктором Весельським. Про це повідомив інформаційний відділ органу самоврядування.

Музейники Хмельниччини зібрались на фаховому семінарі у Шепетівці
Розділ Культура

28 березня в обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського в м. Шепетівці за участі співробітників Національного музею історії України та сприяння Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА, відбувся фаховий семінар для музейників Хмельниччини «Яким має бути сучасний музей: досвід НМІУ». Семінар став відкритим майданчиком для спілкування та обміну досвідом фахівців музейної справи, адже для трансформації українських музеїв і втілення в них передових практик є дуже важливою комунікація і співпраця.

Відбулись головні спортивні змагання для сімей міста
Розділ Спорт

28 березня 2018 року в нашому місті відбувся вже традиційний сімейний фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У міському фестивалі прийняли участь п’ять сімей, а саме: сім’я Гордилюків (НВК№1), сім’я Загоруйко (ЗОШ№8), сім’я Українець (НВК№3), сім’я Кулачуків (школа-гімназія) та сім’я Остапенко (ЗОШ№6). Сім’ї складалися з тата, мами та дитини 2008-2010 р.н.

0
репостів
0
репостів