П'ятниця, 09 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка

5 лютого 2018 року близько 13 години 30 хв до дільничного офіцера поліції зателефонував працівник ДП "Шепетівського лісгоспу" і повідомив, що лісом ходить підозрілий чоловік. Поліцейський одразу вирушив на місце події, де виявив 26-річного місцевого жителя, в якого при собі була незареєстрована зброя, а саме ТОЗ-БМ і 2 патрони 16-го калібру.

Юні шепетівчани перемогли на футзальному турнірі
Розділ Спорт

Cьогодні, 9 лютого 2018 року в спортзалі "Локомотив" міста Шепетівки проводилися змагання з футзалу серед дітей, які перебувають у конфлікті з законом, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО під назвою "footbool for kids". В даному заході приймали участь 5 команд: Шепетівка, Ізяслав, Полонне, Славута та Нетішин.

Відбувся мітинг-реквієм присвячений річниці визволення Шепетівки від фашистських загарбників
Розділ Події

Сьогодні біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» у м.Шепетівці відбувся мітинг-реквієм, присвячений 74-ї річниці визволення м.Шепетівки та району від фашистських загарбників. Про деталі заходу повідомила прес служба Шепетівської райдержадміністрації.

Відбулась зустріч із художником та митцем Олексієм Тарасенко
Розділ Культура

Вчора, 8 лютого, виставкова зала музею Миколи Островського зустрічала шанувальників творчості неймовірно позитивного, талановитого художника Олексія Павловича Тарасенка. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написали музейники.

Шепетівський міськрайонний суд розглядатиме справу 19-річної жительки одного із сіл району, котрій інкримінують заподіяння умисних легких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 125 КК України) 16-річній односельчанці.

Сьогодні, напередодні Дня визволення Шепетівки, начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас разом із головою ради ветеранів Олегом Герасименко привітали ветеранів, які брали участь у партизанському русі в часи Другої світової війни та вручили їм квіти і грошову допомогу. Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

У Шепетівці відбулися змагання з баскетболу 3 на 3
Розділ Спорт

7-8 лютого у Шепетівці пройшли змагання з баскетболу 3 на 3 серед учнівської молоді. Захід присвячений 74-ій річниці визволення м.Шепетівки від фашистських загарбників та в рамках заходів «Спортивна зима».

Конкурс перевізників на маршруті «Шепетівка - Полонне» завершився "справою"
Розділ Бізнес

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Хмельницької обласної державної адміністрації в особі Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури за ознаками антиконкурентних дій. Про це повідомила прес служба відомства.

2 лютого, на сторінках нашого сайту, ми повідомляли про випадок вандалізму, внаслідок якого були розбиті сміттєві урни по вулиці Героїв Небесної Сотні, а також погнуті дорожні знаки. Сьогодні у Ше­пе­тівсь­ко­му від­ді­лі по­лі­ції повідомили, що їм вдалося встановити особу хулігана.

Подія сталася 8 лютого 2018 року близько першої години ночі в м. Шепетівка.  Про трагедію повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Шкіндюк Василь.

0
репостів
0
репостів