Вівторок, 06 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівці зафіксовано перший клінічно підтверджений випадок захворювання на кір. Не пощастило 2-річній дівчинці однієї із шепетівських родин, яка захворіла ще 26 січня.

Шепетівські юніори здобули перемогу на обласному етапі баскетбольного чемпіонату 3х3
Розділ Спорт

У Хмельницькому завершився етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3. «Khmelnitskiy winter cup” зібрав чимало бажаючих продемонструвати свої вміння та поборотися за першість.

6 лютого о 01:07 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі с. Васьківці - Шепетівка неподалік села Городнявка легковий автомобіль Chevrolet Lacetti потрапив у сніговий замет, звідки не може самостійно вибратись.

Відбувся пам'ятний вечір присвячений загиблому у АТО Андрію Біленькому
Розділ Події

5 лютого пройшов урок пам’яті, присвячений молодшому сержанту 53-ої окремої механізованої бригади, шепетівчанину Андрію Біленькому, який загинув у зоні антитерористичної операції 20 квітня 2016 року. Вчора ж, йому виповнилося б 35 років.

Відбувся урок пам’яті, присвячений загиблому у зоні АТО Андрію Молодиці
Розділ Події

2 лютого відбувся урок пам’яті, присвячений загиблому у зоні антитерористичної операції герою, уродженцю с. Великої Медведівки, старшому навіднику 44-ої окремої артилерійської бригади, молодшому сержанту Андрію Молодиці. Захід відбувся у краєзнавчому відділу музею М. Островського.

0
репостів
0
репостів