Понеділок, 24 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Колишні концесіонери намагаються дестабілізувати роботу шепетівського водоканалу
Розділ Бізнес

Минуло 3 роки з моменту коли ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" повернуло водоканал місту. Зробили вони це після масових пікетів колективу підприємства, якому не виплачували заробітню плату. Окрім цього майно підприємства було арештовано кредиторами, а керівництво намагалось незаконно вивезти газові котли з котельні. Та за цей час у концесіонерів сталась амнезія і вони почали доводити, що водоканал вони не віддавали місту.

На Хмельниччині прокуратура вимагає повернення у комунальну власність земельної ділянки водного фонду площею майже 15 га та вартістю понад 3 млн грн.

23 квітня об 16:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Героїв Чорнобиля (колишня вулиця Щорса), що в м. Шепетівка.

Шепетівський хоровий колектив визнали найкращими у академічному співі
Розділ Культура

У Волочиському центрі культури і дозвілля “Гармонія” відбувся вже традиційний обласний огляд-конкурс аматорських хорових колективів. Організаторами дійства виступили Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва спільно з Волочиською міською об’єднаною територіальною громадою.

24 квітня 1:27 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу допоміжної будівлі у селі Червоний Цвіт Шепетівського району. На місце події оперативно прибуло чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів