Середа, 08 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
Декілька днів тому першим заступником голови Шепетівської райдержадміністрації Віталієм Янушевським та головою Полонської ОТГ Францом Скримським було розпочато збір гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку російських бойовиків. Про це повідомив сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА.
Процес обшуку бусу волонтерів поряд Шепетівки
Розділ Події
Вчора і так зморені довгою дорогою шепетівські волонтери мали мороку вже вдома. Волонтерський бус, який відвозив допомогу нашим бійцям, що боронять нашу країну на Світлодарській дузі та в Авдіївці, затримали на в"їзді в Шепетівку.  Одномоментно були проведені обшуки в будинку Михайла Верхогляда, помешканні Євгена Ступака, штабі самооборони, автомобілях активістів та інших місцях, де по оперативних даних мало би бути купа арсеналів зі зброєю.
Пройшов урок пам’яті присвячений Андрію Біленькому
Розділ Події
Вже стало традицією проводити уроки пам’яті, присвячені загиблим нашим землякам Героям АТО в експозиції «Борці за Україну» краєзнавчого відділу музею М.Островського. Життєвий шлях Андрія Біленького було розкрито на уроці пам’яті «Ти в наших серцях назавжди», який відбувся 6 лютого. Про нього розповіли на сторінці обласного літературно-меморіального музею.
Шепетівський водоканал прогнозує підвищення тарифів
Розділ Бізнес
25 січня 2017 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг провела у м. Києві відкрите засідання, на якому були встановлені нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 54 міст України. Середній рівень підвищення тарифів складає 37 %.
0
репостів
0
репостів