Середа, 29 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Напередодні святкування Дня Конституції України голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний  урочисто вручив вчителю хімії, керівнику зразкового учнівського лісництва  Пліщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Миколі Зведенюку Грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» зі спеціальною відзнакою – нагрудним знаком.
Завершився вишкіл Шепетівського зенітного ракетного полку
Розділ Події
Підрозділи Шепетівського зенітного ракетного полку виконали завдання командно-штабних навчань. В рамках навчань було проведено передислокацію командного пункту та зенітних ракетних дивізіонів полку, на озброєнні якого стоїть комплекс Бук-М1, в задані райони.
В період з 20 до 28 червня в м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла в будинок 55-річного місцевого жителя, звідки викрала 30 000 гривень, 1300 доларів США, 1200 євро та золоті вироби.
28 червня близько 05:10 години на автодорозі «Шепетівка — Полонне», 79-річний житель м. Полонне, керуючи автомобілем «Фіат-Добло», не впорався з керуванням та допустив наїзд на бетонну плиту.
24 червня близько 22:30 години на автодорозі «Житомир — Чернівці», неподалік с. Правдівка Ярмолинецького району, 24-річний житель м. Шепетівка, керуючи автомобілем «ВАЗ-21011», виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат Б3» під керуванням 45-річного жителя смт. Ярмолинці.
26 червня близько 07:20 години на автодорозі «Шепетівка — Васьковичі», поблизу с. Червоний Цвіт, 56-річний житель Полтавської області, керуючи автомобілем «МАЗ», не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на велосипедиста, 76-річного жителя с. Червоний Цвіт, який внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місці події.
Шепетівчани отримали відзнаки Міністерства оборони України
Розділ Події
25 червня, в столиці, у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулося урочисте вшанування воїнів-десантників, які тримали оборону України від російських окупаційних військ в районі АТО. Серед них було і троє шепетівчан.
На стадіоні "Локомотив" з’явилось нове патріотичне графіті
Розділ Культура
Минулого року молодь вже подарувала cтадіону "Локомотив" графіті українських козаків. Цьогоріч у зв’язку з проведенням АТО на Сході держави було вирішено намалювати картину, яка б передавала почуття шепетівських жінок та матерів, які щодня чекають звістки від свого сина чи обранця. 
З нагоди Дня Конституції України пройшли змагання з шахів
Розділ Спорт
З нагоди Дня Конституції України в міському шаховому клубі «Дебют» пройшли змагання з швидких шахів. В одноколовому турнірі прийняли участь 12 шахістів. Змагання можна вважати своєрідною репетицією перед чемпіонатом міста з швидких шахів.
0
репостів
0
репостів