Понеділок, 13 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Випускне свято Шепетівської дитячої художньої школи
Розділ Культура
Шепетівщина багата талановитими учнями і молоддю, які своєю творчістю звеличують її. Це композитори і літератори, художники, співаки, танцюристи. І привели їх до вершини слави наполеглива праця і дитячі зіркові мрії.

Традиційним стало свято у дитячій художній школі, яке є особливим, бо вшановує юні обдарування, які в майбутньому обов’язково поповнять ряди української мистецької еліти. Нині це свято – урочиста церемонія випуску 2016 Шепетівської дитячої художньої школи.
Перед міською радою страйкували учасники АТО
Розділ Події
Близько 50 учасників АТО вийшли на акцію протесту в Шепетівці. Зранку біля 8.40 години бійці збирались перед міською радою. Про це повідомили в прес-службі поліції.
Із продуктового кіоску винесли 2000 грн
Розділ Події
В ніч на 12 червня в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка вхідних дверей, проникла в продуктовий кіоск 40-річного місцевого жителя, звідки викрала 2000 гривень.
У Шепетівці відбувся масовий заїзд велосипедистів
Розділ Спорт
12 червня у нашому місті пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень».  До заходу могли долучитися усі бажаючі, загальна кількість яких в підсумку склала близько 80 чоловік, а загальна відстань велопробігу склала близько 15 км.
0
репостів
0
репостів