Понеділок, 04 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Зустріч з Віктором Гусаровим – поетом, бардом
Розділ Культура
Цього понеділка члени Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля» провели цікаву зустріч з поетом, перекладачем, краєзнавцем, автором і виконавцем бардівських пісень, членом Спілки журналістів України Віктором Гусаровим. Майже чверть віку він - головний редактор газети трудового колективу Хмельницької АЕС «Перспектива». Зустріч відбулася в бібліотеці ім.М.Коцюбинського.
Володимира Горлюка оплесками провели в останню путь
Розділ Події
Сьогодні в приміщенні водолікарні всі бажаючі могли попрощатись із Володимиром Горлюком. Цією можливістю скористались близько тисячі людей. Як ми вже повідомляли, в суботу завідуючий хірургічним відділенням Шепетівської ЦРЛ покінчив життя самогубством.
В ніч 2 квітня в с. Городище по вулиці П'яскорського невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в гараж 28-річної місцевої жительки, звідки викрала бензопилу та дві болгарки невідомих марок іноземного виробництва.
2 квітня в період з 16.00 до 22.30 години в м. Шепетівка по вулиці Шевченка невстановлена особа, шляхом віджиму вікна, проникла в будинок 58-річного місцевого жителя, звідки викрала 4000 доларів США та 1000 євро.
1 квітня близько 22.50 години в м. Шепетівка по вулиці Першотравневій невстановлені особи, з застосуванням насильства, відкрито викрали у 33-річного місцевого жителя планшет «Samsung 2111».
Діти змагалися за звання найкращого читача Хмельниччини
Розділ Культура
Протягом минулого тижня в сільських бібліотеках Шепетівського району пройшов 1 етап обласного конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини – 2016». В рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2016». Переможці, учні 6-7 класів, 3 квітня 2016 року зібрались в районній бібліотеці на 2 етап конкурсу.
Упродовж січня–лютого 2016р. населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 293,2 млн.грн (118,1% нарахованих за цей період сум). Про це повідомляють у прес-служі Головного управління статистики у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів