Середа, 27 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Подія сталася 19 квітня близько 12.00 години, зловмисники напали на 55-річну жінку, коли та на велосипеді їхала польовою дорогою між селами Березне та Серединці. Розбійники знали, що листоноша буде везти пенсію, і чекали на неї, сховавшись за деревом. Потім з молотком напали на потерпілу, вдарили її декілька разів по голові та відібрали сумку, в якій було 12 тисяч гривень і два мобільні телефони. Загальна сума збитку склала 13 тисяч.
Шепетівчани відзначили 30-ту річницю Чорнобильської катастрофи
Розділ Події
Вчора у приміщенні Шепетівської музичної школи відбувся тематичний вечір, приурочений 30-й річниці Чорнобильської трагедії. Захід відбувся за участі ліквідаторів катастрофи, міського голови Михайла Полодюка, народного депутата України від 190-го виборчого округу Романа Мацоли, посадових осіб місцевого самоврядування, представників релігійних конфесій міста, лідерів громадських організацій та шепетівчан.
7 грудня 2015 року у місті Старокостянтинів пограбували будинок 40-річного місцевого жителя, тоді вкрали 7600 гривень та золоті вироби. Як виявилось до пограбування причетні наші земляки.
Поки душа не заспіває...
Розділ Культура
«Справжні вірші не робляться. Поки душа не заспіває...» - це слова Аіста, Олександра Стовби, поета, лейтенанта з Дніпропетровщини, який загинув у 1980 році в Афганістані. Саме ці слова пролунали 26 квітня 2016 року в Клубі афганців на зустрічі учасників Спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів) з членами літературно-мистецької студії «Доля» та завідуючими бібліотеками, на якій презентували роман Ігоря Моїсєєнко «Сектор обстрілу «Аісти». Автор – поет, прозаїк, кінодраматург, строкову службу проходив в Афганістані в провінції Джеллалабад, у батальоні загиблого поета-героя «Аіста» - Олександра Стовби.
0
репостів
0
репостів