Середа, 05 грудня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців
Розділ Спорт

З 29 листопада по 4 грудня 2012 року в нашому місті проходила відкрита спартакіада серед військовослужбовців, присвячена Дню Збройних Сил України. Змагання є традиційними та проводяться спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вже п’ятий рік поспіль. Цього року у спартакіаді виявили бажання прийняти участь 7 команд військових та силових структур міста: в/ч А 0757 (п’яте містечко), в/ч А4127 (третє містечко), в/ч А 3037 (12 містечко), ШВК№98 (минулорічні переможці), Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області, Лінійного відділу міліції на ст.Шепетівка та ДПРЧ-21 ТУ МНС у Хмельницькій облсті.

Близько дванадцятої ночі в селі Судилків Шепетівського району 27-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся, – повідомили у прес-службі Управління МВС у Хмельницькій області.
4 грудня в Ленковецькій ЗОШІ –ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Управлінська діяльність заступника директора з виховної роботи щодо внутрішкільного контролю за станом виховної роботи школи», метою якого було: актуалізувати знання педагогів з даної проблеми; розкрити основні ланки внутрішкільного контролю заступника директора з виховної роботи; сприяти створенню цілісної моделі внутрішкільного контролю за виховною роботою школи; створити умови для обміну досвідом.
0
репостів
0
репостів