Розділ Події

Регіональна зустріч з протидії торгівлі людьми

Автор А. Гайдай 17 вересня 2013, 00:12
11 вересня у м. Шепетівка в приміщенні міськрайонного Центру зайнятості, в рамках реалізації Хмельницького регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», за підтримки відділу у справах сім’ї молоді та спорту, управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради, громадська організація «Есперо» провела регіональну робочу зустріч з працівниками соціальних служб міста і освітянами .
Проект «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» реалізується Офісом Координатора проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Міністерством Соціальної політики України та за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Данії в рамках Датської програми з протидії торгівлі людьми у Східній Європі. Виконавчим партнером Проекту у Хмельницькій області є Громадська організація « Есперо» . Очікуваним результатом реалізації Проекту є покращення спроможності суб’єктів (державні інституції та громадські організації) у протидії торгівлі людьми.

Координатор проекту Устінова О. надала для учасників зустрічі інформацію, рекламну продукцію, необхідну для підвищення рівня обізнаності населення з даного питання. Своє бачення висловили головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Гайдай А.., методист міського управління освіти Колісецька О., заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Шепетівського медичного училища Мінчук І.

В результаті зустрічі педагоги, психологи, фахівці із соціальної роботи вдосконалили навички застосування Закону України «Про протидію торгівлі людьми» та дотичних до нього нормативних актів у разі звернення громадян, ідентифікації постраждалих та ведення превентивної діяльності.
0
репостів
0
репостів