Розділ Події

Вітали ветеранів Афганістану

Автор 15 лютого 2013, 21:27

Сьогодні в місті відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

Представники органів влади міста та району, воїни Афганістану, їх близькі та рідні, мешканці міста поклали до пам’ятного знаку воїнам-афганцям вінки, квіти та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у боях.

Продовженням свята був вечір пам’яті «Солдат війни не вибирає», де перший заступник міського голови Олександр Діхтярук в урочистій обстановці вручив Почесні грамоти міської ради воїнам Афганістану: Климчуку Олександру Адамовичу, Лук’янчуку Валерію Миколайовичу, Хом’яку Сергію Миколайовичу, та побажав їм та їх родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, віри в майбутнє, злагоди і миру на довгі літа!

Отець Анатолій, настоятель церкви Віри, Надії, Людові і їх матері Софії, вручив колишнім товаришам по службі церковні грамоти за благословенні труди у будівництві церкви.

Цього дня вітали воїнів-інтернаціоналістів представники й інших установ, організацій міста та благодійники.

Після звершення урочистої частини відбувся концерт за участю творчих колективів та виконавців міського та районного будинків культури, дитячої музичної школи.

Останнє редагування 16 лютого 2013, 21:43
0
репостів
0
репостів