×

Повідомлення

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/658
Розділ Події

Обрати Громадську раду по-тихому не вдалось

Автор Віталій Мосійчук 14 лютого 2013, 21:02

Більше двох десятників представників громадських організацій, людей небайдужих до долі свого міста зібрались сьогодні у залі міськвиконкому для обрання нової Громадської ради - організації, де члени територіальної громади мають право участі у вирішенні важливих питань місцевого значення. І вкотре люди пересвідчились, що представникам влади довіряти не можна, бо чиновники добре знають, що найкраща громада - це керована громада, народом потрібно керувати, бо сам він (цей народ) здатен тільки страйкувати і мітингувати, а щодо того, щоб залучати громадян до прийняття рішень не може бути й мови.

Чиновники знову вирішили створити "кишенькову" організацію з лояльними людьми, щоб з їх допомогою просувати потрібні їм рішення, посилаючись і прикриваючись представниками громадських організацій. Без повідомлення громадськості таємно вибрали ініціативну групу і сьогодні планували по тихому обрати членів Громадської ради. На офіційному сайті міста була лише зазначена дата формування нового складу, не було вказано навіть часу.

І саме тому, що ініціативну групу було обрано незаконним чином і видано виключно їм мандати для голосування, інші представники заблокували президію і не дали змоги провести збори. Виступаючи з пропозиціями про проведення нових легітимних зборів по обранню Громадської ради, представники громадських організацій Полодюк М.І., Островська Г.А., Губін О.І., Пасічник В.І., Лясковська Н.О., Василик Т.В. зобов'язали посадових осіб місцевого самоврядування підготувати збори згідно чинного законодавства та положення про Громадську раду і оприлюднити у ЗМІ або іншим способом дату проведення цих зборів.

Останнє редагування 14 лютого 2013, 21:43

Фотогалерея

{gallery}658{/gallery}
0
репостів
0
репостів