Розділ Події

Шепетівський пес здобув срібло

Автор 10 жовтня 2012, 00:00
Минулого тижня у Хмельницькому було проведено виставку собак різних порід. На виставці собак були представники зі Львова, Вінниці, Калуша, Рівного, Шепетівки, Червонограду, Івано-Франківська, Тернополя, Києва, Хмельницького та Хмельницької області. 
Гавчики обнюхувалися та розважалися. Для деяких власників виставка – можливість похизуватися своїм песиком, для інших – місце зустрічі старих знайомих.
- Ми задоволені тим, що гості приїхали і гідно показали свій рівень, – каже начальник обласного клубу службового собаківництва Тетяна Щепінська. – Гарні собаки були з Хмельницького, Шепетівки, хоча там і маленький клуб, зі Львову. Але визначити найкращу неможливо, адже є багато порід, і у кожній породі є найкращі собаки. Гавчики обнюхува лися та розважалися.
Окрім виставки, провели шоу програму – конкурс на кращий костюм, конкурс юних хендлерів, тобто людей, які показують собаку на рингу таким чином, аби продемонструвати усі її переваги і сильні сторони. 
Виграв виставку собака породи шітцу з Вінниці, – розпові дає Тетяна Щепінська. – Другим був чорний тер’єр з Шепетівки. Наш колі був третім серед юніорів. У показових виступах виступала наша учасниця Марина Асонова з джекрасселтер’єром. Людям дуже сподобався виступ. Собака збирав іграшки, складав відерця, перекидався.
Наступну виставку у Хмельницькому проведуть за рік, восени.
Останнє редагування 13 жовтня 2012, 18:46
0
репостів
0
репостів