Розділ Події

Вимкнення каналу ТВі в Шепетівці

Автор 11 жовтня 2012, 14:09

Комітет виборців України повідомив про підтвержений факт використання адмінресурсу щодо трансляції одного з загальноукраїнських каналів, а саме телеканалу ТВі в кабельних мережах міста.

Трансляцію ТВІ у м.Шепетівці забезпечувала місцева ТРК "ШАНС" (адреса: м. Шепетівка вул. Островського,6) , та, після того, як на ТВі пройшов сюжет "Знак оклику" про голову Хмельницької ОДА В. Ядуху і керівника Шепетівської РДА І. Адамця (незаконна приватизація землі в с. Михайлючка Шепетівського району), міська організація ВО "СВОБОДА" надрукувала листівку в якій, посилаючись на канал ТВі, видрукували повну стенограму передачі. Листівку розповсюдили по будинках та квартирах Шепетівки.

Після цього з 9 серпня на ТРК "ШАНС" пропав канал TVi. Як пояснили працівники "ШАНСу" - від блискавки згорів тюнер на даний канал, коли питань стало більше (бо ж ніхто не вірив у таке пояснення) вони відімкнули ще кілька каналів, а ремонт тюнера затягнувся на 8-9 днів. 12 серпня канал ТВІ з’явився, але вже з 19 на 20 серпня, знову його не стало.

Пояснення, щодо зникнення каналу "ШАНС" не має ніякого стосунку, є об’єктивна причина - знову зламався тюнер.

Щоб не залежити від забаганок приватного провайдера телепослуг, радимо придбати телевізійну приставку tv box TX3 mini.

ТРК "ШАНС" знаходиться в частковій власності М.Є. Гончара - довіреної особи С. Буряка і голови Шепетівської РДА - І. Адамця, якого ТВІ показала в сюжеті "Знак оклику".

Нагадаємо, що вчора прем'єр-міністр Азаров М.Я. скликав термінову нараду і пообіцяв розібратися з незаконним відключенням каналу по всй Україні.

Останнє редагування 19 жовтня 2020, 15:17
0
репостів
0
репостів