Розділ Події

День міста не без політики

Автор Михайло Цимбалюк 06 жовтня 2012, 15:59

Вперше на свято міста Шепетівка, що збігається зі святом міста Хмельницького, як повідомляє офіційний сайт Хмельницької облдержадміністрації, завітав її голова. Слід сказати, що очільник ОДА вперше проігнорував День міста в обласному центрі.

«Важливо, щоб на Хмельниччині панувала об’єднавча ідея, щоб люди, яким небайдужа доля Шепетівки, Хмельницької області, України ставали поруч з владою і наводили порядок у власному домі», - підкреслив у вітанні шепетівчанам губернатор Василь Ядуха. Він взяв участь у відкритті двох станцій доочистки питної води. Одна з них розташована на Старокостянтинівському шосе. Саме на цій вулиці заздалегідь на біл-борді заклеєно матеріали передвиборчої агітації кандидата у депутати Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №190 Василя Сидора (ВО «Батьківщина) – міського голови сусідньої Славути. Ще один такий же біл-борд із агітацією за кандидата від опозиції було заклеєно на вулиці Карла Маркса, якою також проїжджав губернатор-регіонал.

"На Карла Маркса наш плакат, згідно з договором із приватним підприємцем, був від 4 вересня, а на Старокостянтинівському шосе тільки у четвер розмістили, а в суботу 29 вересня вже його заклеїли, - розповіла довірена особа Василя Сидора Тетяна Солоха. – Тим часом двох інших наших плакатів – у тих місцях, де не пролягав шлях Василя Ядухи, не зачепили.".

Шепетівка, вул. Карла Маркса, 76: до 29 вересня

Хмельницька область

і після

Білборд

Як повідомили довіреній особі кандидата працівники КП «Шепетівське РЕП», котрі клеїли плакат із квітами й написом «Рідному місту від Шепетівчан», вказівку вони отримали з Шепетівського виконкому. За фактом пошкодження майна кандидата в народні депутати України, що діяв на підставі договорів про оренду рекламних, подані заяви до правоохоронних органів.

Останнє редагування 06 жовтня 2012, 16:08

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів