Розділ Події

Сергій Буряк роздає в окрузі виборцям по 500 грн

Автор 02 жовтня 2012, 00:00
Колишній представник БЮТ і екс-глава Державної податкової служби Сергій Буряк займається прямим підкупом виборців у 190-му одномандатному мажоритарному окрузі з центром у місті Шепетівка. Про це повідомив на прес-конференції голова правління Комітету виборців України (КВУ) Олександр Черненко.
За його словами, днями кандидат-самовисуванець повинен був провести зустріч з виборцями міста Славута, який входить в його округ. На розчарування присутніх, сам Буряк так і не приїхав, але зате його офіційні представники роздали людям конверти, в яких знаходилося по 500 гривень.
«Ці конверти були якось так цікаво заклеєні, що багато хто не зміг їх нормально відкрити. В результаті, люди розірвали гроші разом з конвертами, - розповів Черненко. - Не дарма кажуть, що Бог все бачить ».
Разом з тим голова правління КВУ зазначив, що з подібними фактами прямого підкупу ніхто не бореться. Центральна виборча комісія може винести лише попередження кандидату, але не має права зняти його з передвиборної гонки.
Нагадаємо, Сергій Буряк увійшов до топ-20 найбагатших кандидатів у народні депутати за версією української редакції журналу «Форбс». З особистим капіталом в 135 мільйонів доларів він посів 18-е місце.
0
репостів
0
репостів