Розділ Події

Головна ялинка міста засяяла вогнями

Сьогодні, в День Святого Миколая, на площі Т.Г.Шевченка урочисто відкрили головну ялинку Шепетівки. Учасників свята розважали казковою виставою та народними мотивами.

Міський голова Михайло Полодюк привітав малечу із святами, що наближаються. Побажав усім учасникам святкового дійства здоров’я, щастя та веселих свят.

Також до привітань долучилася заступник міського голови Наталія Стасюк та помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій.

Потім діти й дорослі кружляли навколо ялинки, яка засяяла святковими вогнями, спілкувалися з казковими персонажами та зустрічали Святого Миколая.

На завершення маленькі учасники свята отримали солодощі від Святого Миколая.

Також 19 грудня у міському будинку культури відбувся благодійний ранок «Зустріч Святого Миколая». На свято були запрошені діти з багатодітних сімей, в яких виховується 4 і більше дитини, діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування і діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. 

Свято було наповнене як приємними радісними миттями очікування жаданого гостя, так і трішки хвилюванням, адже бешкетні Чортики, разом із Лінню викрали місяць, який освічує дорогу Миколаю і діти могли залишитися без подарунків. Одначе, у такі святкові дні завжди перемагає добро і чарівна казка. Звісно, до діток завітав улюблений герой, на якого вони чекають цілий рік. Свято відбулося, добро восторжествувало і Святий Миколай привітав малят. Ми вітаємо усіх зі святом, вірте у казку - і все хороше, добре обов’язково здійсниться!

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради та будинку культури

Останнє редагування 20 грудня 2018, 00:47

Відео

0
репостів
0
репостів