Розділ Події

На Шепетівщині жартували на правову тематику

Автор 21 листопада 2018, 20:06

Відбувся другий міжрайонний етап змагань КВН серед команд Молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА», в якому взяли участь школярі з Шепетівського, Ізяславського та Старокостянтинівського районів.

Нагадаємо, Молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА» заснував свою лігу КВН. Перший міжрайонний етап змагань відбувся нещодавно у Кам’янці-Подільському. Там перемогла команда «Лідер» з Городка.

А вчора, 20 листопада, в селі Плесна Шепетівського району відбувся другий міжрайонний конкурс, в якому взяли участь команди з Шепетівського, Ізяславського та Старокостянтинівського районів.

«Хомівці» змагалися у трьох конкурсах — візитівка, розминка та музичне домашнє завдання.  У яскравій та запеклій боротьбі перемогла команда «Молодь онлайн» з Ізяслава. Саме вона представлятиме північ області у фіналі, який проходитиме в січні. Плесенські хомівці гідно виступили в усіх трьох конкурсах і в рівній боротьбі зайняли ІІ місце.

А наступний міжрайонний етап змагань пройде 30 листопада у Волочиську. Тут зійдуться команди з Теофіпольського, Хмельницького, Красилівського та Волочиського районів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Останнє редагування 21 листопада 2018, 20:23
0
репостів
0
репостів