Розділ Події

Працівників сільського господарства вітали з їх святом

Автор 15 листопада 2018, 17:50

15 листопада в залі засідань районної ради  відбулось урочисте зібрання з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства.

Щороку, в третю неділю листопада, своє професійне свято відзначають усі, хто пов’язав свою професійну діяльність із сільським господарством. Тому, напередодні свята, керівники району - голова райдержадміністрації Роман Підопригора та голова районної ради Петро Дзяворук, а також почесні гості - головний спеціаліст департаменту АПР, екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА Юрій Бачинський, помічник народного депутата України Романа Мацоли – Ірина Топчій та голова профспілки працівників державних установ Катерина Колбасовська привітали аграріїв району.

У своєму виступі Роман Борисович відмітив високу продуктивність роботи господарств району, зазначив, що завдяки умілому господарюванню виробництво валової продукції збільшилось на 12 % порівняно з відповідним періодом минулого року. Станом на 1 листопада 2018 р. зернових та зернобобових по всіх категоріях господарств зібрано з площі 16848 га, валовий збір - 106870 тонн, середня урожайність - 63 ц/га. Щоб точно визначати вагу вашого врожаю, потрібно користуватись професійними вагами http://bestves.com.ua/vesy-tovarnye/. Адже це не лише повага до ваших клієнтів, але і моніторинг власних показників.

«Спасибі Вам за працю, за розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю і збираєте багаті врожаї», - сказав очільник району.

За сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, кращих керівників та працівників сільськогосподарських формувань Шепетівщини було відзначено Почесними грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації, Шепетівської районної державної адміністрації, районної ради та цінними подарунками.

Гарний, святковий настрій присутнім, протягом заходу, забезпечували творчі аматорські колективи районного будинку культури.

На завершення усіх пригостили запашним короваєм.

Шепетівська райдержадміністрація

Останнє редагування 15 листопада 2018, 18:31
0
репостів
0
репостів