Розділ Події

13 листопада вся Шепетівка залишиться без газу

Автор 08 листопада 2018, 16:28

Про це на своїй сторінці повідомило ПрАТ «Шепетівкагаз». Все через самовільну і неконтрольовану крадіжку газу зі сторони ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та бездіяльність правоохоронних органів.

Не зважаючи на всі звернення, заяви про кримінальні правопорушення, повідомлення нашого Товариства жодних дій щодо врегулювання ситуації що склалась у м. Шепетівка у сфері забезпечення централізованого теплопостачання, постачання природного газу виробнику теплової енергії (який надає послуги з опалення в тому числі і населенню), а також з розподілу природного газу та функціонування газорозподільчих мереж, органами відповідальними за дотримання законності та порядку – вжито не було.

Також адміністарція ПрАТ «Шепетівкагаз» повідомила, що жодних своїх боргів приватний теплопостачальник не гасить.

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» і досі не забезпечено:
4) врегулювання заборгованості перед ПАТ НАК «Нафтогаз України»,
5) укладення договорів на постачання природного газу для виробництва теплової енергії з ПАТ НАК «Нафтогаз України»,
6) отримання підтвердження обсягів природного газу (номінації) від ПАТ НАК «Нафтогаз України»,
7) питання щодо погашення неврегульованого небалансу за 2016-2017 рр. та 2017-2018 рр. з ПАТ «Укртрансгаз» та ПрАТ «Шепетівкагаз».

Станом на 08.11.2018 року, ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» продовжує здійснювати крадіжку природного газу та самовільне втручання в газорозподільну мережу м. Шепетівки.

З огляду на створення аварійно-небезпечної ситуації поєднаної з пошкодженням обладнання, витоками газу, небезпекою для життя людей, викраденням природного газу на значну суму з газорозподільної мережі, ПАТ «Укртрансгаз», як Оператор ГТС зобов’язане з 13.11.2018 року, здійснити пониження тиску в газорозподільній мережі м. Шепетівки до 0.

Тим не менше, як нам стало відомо, постачання газу обіцяють відновити на протязі 2-3 днів. Стільки часу потрібно газопостачальнику, щоб механічно відрізати всі котельні, які орендує ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», щоб вони не змогли продовжувати крадіжку.

 

Останнє редагування 08 листопада 2018, 21:30
0
репостів
0
репостів