Розділ Події

Рятувальників привітали з професійним святом

Автор 14 вересня 2018, 21:07

Щорічно, 17 вересня, в день вшанування ікони Божої Матері «Неопалима купина», своє професійне свято відзначають люди особливого покликання — рятувальники. З цієї нагоди в 21 державній пожежно-рятувальній частині Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області відбулись урочисті збори.

Вогнеборців Шепетівки привітала заступик міського голови Наталія Стасюк. Вона висловила щиру подяку усім за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди, побажала рятівникам міцного здоров’я, гарної долі та наснаги в їхній нелегкій справі. За добросовісне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм  та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками були нагороджені:  Ігор Горох — начальник караулу, капітан служби цивільного захисту та Віктор Федчишин – пожежник-рятувальник, сержант служби цивільного захисту.

Учасники заходу вшанували пам’ять героїв-пожежників, що загинули під час ліквідації Чорнобильської катастрофи і поставили корзину квітів до пам’ятного знаку, спорудженого на їх честь.

Привітати рятувальників з професійним святом також прийшли  голова райдержадміністрації Роман Підопригора, помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій та представники ОТГ.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів