Версія для друку
Розділ Події

Вшанували Героя у День його народження

Автор 14 вересня 2018, 21:02

Сьогодні за участі заступника міського голови Наталії Стасюк у краєзнавчому відділі музею ім. М.Островського відбулась година  пам’яті  присвячена підполковнику Збройних Сил України, герою-захиснику, учаснику АТО, командиру механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Ігорю Вікторовичу Ляшенку.

Загинув Ігор Ляшенко 19 червня 2014 року під час виконання військового обов’язку із захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

У пам’ятному заході взяли участь батьки атовця, родичі загиблого, студенти та працівники літературно-меморіального музею М.Островського.

Наталія Стасюк  подякувала батькам за те, що виростили і виховали такого сина та зазначила, що  цього дня Ігорю Ляшенку мав би виповнитися 41 рік, але 4 роки тому все зупинилось. І наше завдання жити так, щоб його подвиг не виявився марним. Також Наталія Василівна висловила слова поваги та підтримки батькам Героя.

Науковий співробітник краєзнавчого відділу музею Миколи Островського Лідія Юхимович назвала імена усіх наших земляків, які загинули на сході України. Учасники заходу вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Після чого учасники заходу поїхали на міське кладовище, де поклали квіти до могил полеглих воїнів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради


Реклама: Що грає другу роль у будь якому відео чи фото? Звичайно, що фон. Не завжди є змога знайти цікаве місце, та і погода дуже часто підкидає сюрпризи. Тоді на допомогу приходить студійний фон. Інтернет-магазин "Вточку" пропонує складний фон на пружині https://vtochku.com.ua/studijnyj-svet/fony-i-krepleniya/fony-v-pruzhinnoj-ramke. Ви можете використати "зеленку", а потім за допомогою комп'ютерної графіки додати будь який цікавий пейзаж. А можете взяти вже готовий кольоровий фон чи картинку, щоб не морочитись з постопрацюванням. В будь якому разі ми пропонує продукцію найвищої якості, за вами лише вибір кольору та малюнку фону.

Останнє редагування 14 вересня 2018, 21:31