Розділ Події

Працівників лісового господарства привітали з професійним святом

Автор 14 вересня 2018, 03:51

Цього року 16 вересня працівники лісової галузі відзначатимуть своє професійне свято – День працівника лісу. З цієї нагоди, 13 вересня,  на державному підприємстві «Шепетівське лісове господарство» відбулись урочисті збори.

Привітати працівників лісового господарства завітав міський голова Михайло Полодюк, голова райдержадміністрації  Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук та інші.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх міський голова зазначив, що тільки у завдяки злагодженим діям та співпарці можна подолати виклики сьогодення і досягнути високих результатів у роботі.

Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками Михайло Іванович  відзначив працівників підприємства за сумлінну працю, вагомий внесок у справу збереження, примноження, раціонального використання лісових ресурсів Шепетівщини та з нагоди професійного свята.

Із словами привітань  до працівників підприємства звернувся директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Сасюк. Також він розповів про діяльність підприємства та головні напрями ведення лісового господарства в Україні.

Крім того, кращі працівники підприємства отримали відзнаки та подарунки від керівництва районної влади.

Колектив Державного підприємства «Шепетівський лісгосп» щиро вітає усіх працівників лісового господарства з професійним святом — Днем працівника лісу! Професія лісівника — одна з найважливіших на Землі. Ліси – це легені нашої планети і зберегти їх для майбутніх поколінь покликані сміливі, відважні, мужні люди, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві. І вдень, і в ночі, і в жару, і в холод лісівники вірно і віддано виконують свої обов’язки: примножують та раціонально використовують зелене багатство країни, оберігають українські ліси від браконьєрів, шкідників та пожеж, забезпечують екологічну безпеку людей. Щира вдячність, Вам, працівники лісової галузі за Вашу почесну та нелегку працю.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 14 вересня 2018, 04:00
0
репостів
0
репостів