Розділ Події

Шепетівчани відсвяткували День Незалежності України

Автор 25 серпня 2018, 02:58

24 серпня у міському парку культури і відпочинку шепетівчани відзначили День незалежності України. З цієї нагоди відбувся концерт за участю дитячих колективів міста «Ми – діти України», працювали атракціони та виїзна торгівля.

Містянам та гостям Шепетівки представили виставку-продаж виробів декоративно – ужиткового мистецтва та меду. Кожен мав можливість спробувати виготовити картину з крупи, браслет дружби–фенічку та оберіг. Чимало уваги привернув майстер клас з гончарства.

Дітей розважили ігрові програми та конкурс малюнку на асфальті «Кольори рідної землі». Цікавими виступами порадували гостей свята спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи.

Біля колеса огляду працювало караоке «З українською піснею в серці».

На головній площі Хмельницького також відбулось святкування 27-ї річниці незалежності України. Участь в заходах взяла делегація із Шепетівки, яку очолив міський голова Михайло Полодюк.

День незалежності України почали відзначати переглядом військового параду у Києві, який транслювався на великому екрані. Далі голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, який наголосив, що це свято є для українців найважливішим, вручив відзнаки та подарунки подолянам. Голова обласної ради Михайло Загородний також привітав гостей зі святом. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх, хто поклав своє життя за незалежність України. 

Кожен район та місто обласного значення презентували себе експозиціями з інсталяцій з природних матеріалів, виставок-ярмарків художніх виробів майстрів народного мистецтва та експозицій старовинного одягу. Також можна було купити плаття від Jhiva.

У рамках святкування кожен учасник свята міг скуштувати шматочок 27 – метрового «Пирога єднання», до створення якого долучилася вся область. Оркестри та художні колективи міста Хмельницького та області подарували чудовий настрій присутнім.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів