Розділ Події

З нагоди Дня незалежності у Шепетівці відзначили військовослужбовців

Автор 23 серпня 2018, 20:03

Сьогодні у міському будинку культури відбулись  урочисті заходи присвячені Дню Державного Прапора України, 27-ій  річниці незалежності України та 100-річчю відродження української державності.

Міський голова Михайло Полодюк привітав учасників із святом. Він зауважив, що люди – це і є Україна, і це наша відповідальність, у якій країні ми живемо.  Михайло Іванович зазначив, що незалежність — це не лише збереження територіальної цілісності кордонів нашої держави, але й – звільнення від страху та байдужості сердець українців.  Саме наша віра і стійкість є запорукою у побудові міцної демократичної держави.

Сьогодні Україна відстоює свій суверенітет  на сході країни і наші військовослужбовці продовжують  спадкоємність поколінь у розбудові української військової справи.  Міський голова  від імені територіальної громади  висловив слова шани та вдячності військовослужбовцям за мирне небо над головою. За сумлінне виконання службових обов’язків він та заступник міського голови Наталія Стасюк  вручили Почесні грамоти Шепетівської міської ради представникам військових частин Шепетівки.

Начальник Шепетівського гарнізону, командир зенітно-ракетного полку, полковник  Сергій Рябко звернувся з вітальною промовою до усіх присутніх та побажав міцного здоров’я, благополуччя у родинах, сил, енергії та впевненості у власних переконаннях.

Помічник народного депутата України  Романа Мацоли Ірина Топчій із побажаннями щастя і миру долучилася до привітань.

Далі хвилиною мовчання шепетівчани  вшанували усіх героїв, які  полягли у боротьбі за незалежність України та збереженні її цілісності, і делегували молодь Шепетівки покласти  квіти до могили Героя України Миколи Дзявульського та могил воїнів, які загинули захищаючи цілісність України у ході антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході України.

Далі пристуніх на святі  привітали творчі колективи міського будинку культури та дитячої музичної школи. У подарунок звучали  поезія, музичні композиції, вокальні номери. Також виступили хореографічні колективи та муніципальний естрадно-духовий оркестр.

У холі міського кудинку культури бібліотеки міста презентували  виставку літератури присвячену  українському державотворенню  та запрошували гостей свята написати в книзі побажання Україні у цей день. Діяла  виставка робіт вихованців дитячої художньої школи. До речі дитячий магазин eKIDS з нагоди свята також підготував акцію, щоб дітлахи теж відчули святкову атмосферу цих днів.

Святкування Дня незалежності України продовжаться 24 серпня. Релігійні конфесії міста проведуть молебні за Україну та український народ. У міському парку культури та відпочинку відбудуться патріотичний  концерт за участю дитячих колективів міста  «Ми – діти України», конкурс малюнку на асфальті «Кольори рідної землі», виставка-продаж виробів декоративно – ужиткового мистецтва, виставка – продаж меду, майстер-класи: виготовлення картин з крупи; виготовлення браслету дружби–фенічки; розпис статуетки; виготовлення оберегу; майстер клас з гончарства, розважально – ігрові програми для дітей, показові виступи спортсменів дитячо-юнацької спортивної школи, караоке «З українською піснею в серці».

Фото святкування Дня прапора та Дня Незалежності України 2018

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 23 серпня 2018, 20:45

Відео

0
репостів
0
репостів