Розділ Події

Шепетівка прощалась з Анатолієм Андрощуком

Автор 01 серпня 2018, 15:22

У середу, 1 серпня, відбулося прощання з прапорщиком Анатолієм Андрощуком, бійцем 24-ї окремої механізованої бригади, який загинув від кульового поранення в районі проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької області.

Народився Анатолій 31 березня 1977 року. По закінченні Шепетівської загальнооствіньої школи №6 він закінчив  Шепетівський технікум бухгалтерського обліку. Далі служив у військовій частині А-3730 (у 12 містечку), працював у Шепетівській виправній колонії №98. Анатолій підписав контракт у вересні минулого року. Пішов служити у військову частину А-0998 24 ОМБр. 13 січня цього року поїхав на війну, де 29 липня загинув.

Попрощатись із земляком до будинку, що на вулиці Судилківській, 106 а, прийшли, сусіди, рідні, військовослужбовці, міський голова Михайло Полодюк, працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради, громадські активісти.  Священики Української Православної Церкви Шепетівської єпархії провели молебень за загиблим.

Слова співчуття озвучив міський голови Михайло Полодюк. Він закликав усіх до єднання і запевнив, що Шепетівка пам’ятатиме Анатолія, який відстоював суверенітет нашої держави.

Шепетівчани прощалися з героєм, у скорботі проходячи повз труну поклавши квіти і вінки.

Поховали Анатолія Андрощука на міському кладовищі.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 01 серпня 2018, 15:33
0
репостів
0
репостів