Розділ Події

У Шепетівці відкрили оновлений сервісний центр МВС

Автор 13 липня 2018, 19:11

За останні півтора роки на Хмельниччині з’явилося 5 зручних сервісних центрів МВС, що працюють за принципом єдиного вікна та відкритого простору. 13 липня було презентовано одразу два останніх у м. Шепетівка та м. Дунаївці, що завершили важливий етап реформи в даному регіоні.

Новий сервісний центр МВС відкривало керівництво регіонального сервісного центру МВС Хмельниччини. Тут громадянам надаватимуть послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчень водія, довідки про несудимість тощо.

В центрах надають послуги  з реєстрації перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість тощо. Отримання бажаних послуг тут займає від 30 хвилин до 3 годин. 

Сучасні та прозорі центри, оформлені в єдиному візуальному стилі також працюють у Хмельницькому, Старокостянтинові та Кам’янці — Подільському, а у населених пунктах, де немає стаціонарних центрів, громадян обслуговує мобільний сервісний центр МВС.

З початку року, зокрема, на Хмельниччині сервісні центри МВС здійснили  25 700 реєстраційних операцій, видали та замінили  понад 17 628 посвідчень водія, громадяни отримали 6078 довідок про наявність або відсутність судимості.

Новий сервісний центр МВС у Шепетівці знаходиться за адресою вул. Шешукова, 13.

Прес-служба ГСЦ МВС України

0
репостів
0
репостів