Розділ Події

Шепетівчани відзначили День Конституції

Автор 27 червня 2018, 17:59

27 червня шепетівчани відзначили 22-у річницю Конституції України. Міський голова Михайло Полодюк, депутати міської ради,  члени виконавчого комітету, посадові особи місцевого самоврядування, громадські діячі,  військовослужбовці та журналісти  взяли участь у святкових заходах.

Масові заходи розпочалися із покладання квітів та корзин до пам’ятника видатного історичного діяча українського державотворення Тараса Григоровича Шевченко.

Опісля у міському будинку культури відбулись урочисті заходи та святковий концерт , присвячені Дню Конституції України  та з нагоди відзначення Дня молоді.

Міський голова Михайло Полодюк звернувся до присутніх у залі із вітальним словом. Він зазначив, що прийняття Конституції підсумувало створення незалежної української держави. Проте Основний Закон України — це лише визначення основних напрямів великого і складного еволюційного процесу. Якість суспільного життя залежить від нашого порозуміння, консолідації, злагодженості рішень та дій. Успіх в справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й у співпраці із своїми обранцями виконуватиме свої обов’язки. Михайло Іванович побажав усім міцного здоров’я, наснаги та сімейного затишку.

З нагоди відзначення 22-ї річниці прийняття Основного Закону України та Дня молоді міський голова  нагородив Почесними грамотами Шепетівської міської ради представників установ, організацій  міста, які своїм високим професіоналізмом, сумлінною працею та відданістю справі щодня роблять вагомий внесок у розвиток Шепетівки.

На завершення свята своїми виступами присутніх вітали творчі колективи та виконавці міського будинку культури та центру дитячо-юнацької творчості школярів.

Також учасники святкових заходів могли оглянути літературну виставку, яку презентували працівники міських бібліотек, та картини учнів дитячої художньої школи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів