Розділ Події

Маленькі шепетівчани відзначили День захисту дітей

Автор 01 червня 2018, 20:06

Щороку 1 червня у світі відзначають свято маленьких громадян – Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди у міському будинку культури організовано свято для найменших шепетівчан —  вихованців дошкільних навчальних закладів міста.

Святковий захід відбувся за участі міського голови Михайла Полодюка та зібрав повну залу малюків і їхніх рідних.  Колективи дитячих садочків подарували учасникам дійства танцювальні і вокальні номери, а казкові персонажі розважили малечу, влаштували веселу руханку, до якої приєднались усі діти.

Міський голова привітав присутніх зі святом та  зауважив, що це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Михайло Іванович побажав батькам, щоб їм вдалося зробити дитинство їхніх  дітей щасливим та незабутнім.

У міському парку культури та відпочинку також святкували та розважали дітей. Відбувся святковий концерт за участі колективів дитячої музичної школи.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому провело акцію для дітей з багатодітних сімей та дітей учасників бойових дій, у ході  якої 708 дітей  отримали безкоштовні квитки на атракціони, 600 дітей  посмакували солодощами, що закуплені за кошти міського бюджету.

Під час спортивних розваг та програми «Клоун запрошую», які відбулися на дитячому майданчику міського парку культури та відпочинку майже 200 дітлахів отримали винагороди за досягнення у веселих випробуваннях – іграшки та солодкі призи надані благодійниками.

Служба у справах дітей міськвиконкому організувала туристичний похід для півсотні дітей соціально незахищених категорій.  Діти навчилися складати та розкладати туристичну палатку, взяли участь у спортивних конкурсах, естафеті та  веселих стартах. Після цього їх  чекав смачний обід та солодощі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів