Розділ Події

У Шепетівці відзначили Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням

Автор 31 травня 2018, 17:00

Волонтери Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли участь у акції, присвяченій  Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням «МИ проти куріння! Ми здорове покоління!». В рамках акції серед студентів Шепетівського професійного ліцею  було проведено анкетування «Що вам відомо про тютюнопаління». Волонтери розповсюджували вулицями міста соціально-просвітницьку рекламу «Хочеш бути сучасним ? Будь здоровим!».

Куріння — одна з найбільш поширених звичок, які завдають руйнівної  шкоди здоров’ю людини. У процес паління залучені практично всі верстви населення: чоловіки, жінки, діти.

Куріння призводить до змін внутрішніх органів, найчастіше ураження зазнає серцево-судинна система, органи дихання, шлунково-кишковий тракт. Куріння є частою причиною пожеж, а недопалки сильно забруднюють приміщення і вулиці. За даними досліджень, паління підсилює алкогольне сп’яніння в півтора-два рази.

Сподіваємося, що заклики, які пропагують здоровий спосіб життя будуть початком для відмови від тютюнопаління жителів міста.

По-справжньому сучасний еталон краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя.

Шепетівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

0
репостів
0
репостів