Розділ Події

Рятувальники та медики навчалися спільним діям при пожежі у лікарні

Автор 25 травня 2018, 15:10

25 травня у приміщенні Шепетівської центральної районної лікарні відбулися тактико-спеціальні навчання, у якому взяли участь вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області персонал медичного закладу.

За легендою, у неврологічному відділенні лікарні через коротке замикання електромережі виникла пожежа. Виявивши «загоряння», персонал лікарні одразу повідомив Службу порятунку «101», розпочав евакуацію пацієнтів та працівників, після чого приступив до гасіння уявного вогню самотужки за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Вогнеборці, прибувши за викликом, допомогли провести евакуацію та швидко ліквідували умовну пожежу. Під час ліквідації особовий склад ознайомився з оперативно-тактичними характеристиками будівлі лікарні, особливостями зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання і забезпеченням пожежної безпеки на об’єкті. Після навчань рятувальники провели для медпрацівників тренінг, під час якого розповіли все про первинні засоби пожежогасіння та навчали користуватись вогнегасником.

Підсумовуючи, керівник навчань зазначив, що медперсонал лікарні та особовий склад пожежно-рятувальної частини продемонстрували готовність і здатність діяти чітко й злагоджено, що стане незамінним у разі реальної небезпеки. Тож мета навчань досягнута.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів