Версія для друку
Розділ Події

Жінок Шепетівки привітали з Днем матері

Автор К.В.Купрацевич 12 травня 2018, 02:04
Жінок Шепетівки привітали з Днем матері Фото Шепетівської міської ради

Дитинство – це мама! Дитинство – це радість! І дійсно, ці два твердження уособлюють в собі те, що повинна мати кожна дитина. А саме – маму і радісне сприйняття оточуючого життя. І саме тому у другу неділю травня кожного року в Україні відзначають чудове свято – День матері. Цього року ця дата припадає на 13 травня. З нагоди свята 11 травня 2018 року у міському Будинку культури відбулися святкові заходи.

Заступник міського голови Наталія Стасюк, від імені міського голови Михайла Полодюка, міської ради та її виконавчого комітету, привітала матерів і учасників святкового дійства. Наталія Василівна побажала усім матерям щастя, здоров’я, родинного благополуччя, взаєморозуміння, любові і тепла від своїх дітей. Також вона подякувала за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку — усе, що матері дають дітям, які цього потребують.

Начальник служби у справах дітей Шепетівської міської ради Катерина Купрацевич теплими словами привітала матерів прийомних родин. На урочистостях були присутні і всі п’ять прийомних матерів: Шишова Л.П., Сахненко О.М., Вознюк О.В., Сирнікова О.О., Шевчук Т.М., які взяли у свої сім’ї на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Жінкам були вручені подарунки від Шепетівської міської ради та служби у справах дітей обласної державної адміністрації.

Долучилася до привітань і прийомна дочка Шишової Л.П. Жуковська Ольга, яка подякувала своїй прийомній мамі за те, що навчила її жити, любити, працювати, отримати професію  і дотепер, коли в неї уже своя сім’я,  підростає синочок, і надалі підтримує з прийомною дочкою стосунки і спілкування.

Разом з офіційними вітаннями напередодні свята, матерів найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали танцювальні колективи дитячої художньої школи та міського будинку культури, вокалісти та сімейні дуети.