Розділ Події

Відзначили річницю від дня створення військової частини

Автор 02 травня 2018, 17:37

1 травня шепетівський зенітний ракетний полк (12 містечко) відмітив 58 річницю від дня створення. Про деталі святкування повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

На урочистостях міський голова Михайло Полодюк та секретар міської ради Микола Кикоть привітали військовослужбовців і ветеранів служби. Михайло Іванович від імені шепетівчан побажав присутнім на святі міцного здоров’я, злагоди у родинах, професійного вдосконалення та подякував за самовіддачу у виконанні своїх службових обов’язків та мирне небо над головою.

Шепетівський зенітний ракетний полк 58 років несе бойове чергування, охороняючи небо Хмельниччини. За роки функціонування службовці військової частини показали свій фаховий рівень в стрільбах на полігонах та крайні чотири роки війни особовий склад полку проявив та продовжує демонструвати мужність, професіоналізм й патріотизм при виконанні бойових завдань, як в пунктах постійної дислокації, так і за їх межами. На Сході воїни-зенітники не тільки боронять небо, а й виконують бойові завдання у складі інших родів та видів військ.

0
репостів
0
репостів