Версія для друку
Розділ Події

Засновник ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" опинився в реанімації?

Автор 28 грудня 2017, 13:36

За Андрія Карпенка, засновника ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", якому інкримінують привласнення 38,5 мільйонів гривень споживачів тепла, було внесено 300 тисяч гривень застави, із загальної суми в 5,3 млн грн. Про це в коментарі “Інфоміст” повідомив прокурор по справі Іван Луговський.

За його словами, сума була внесена вчора, в останній день, визначений судом. Для підтвердження стороною захисту були надіслані відповідні квитанції.

– Зі слів захисників Карпенка повідомлено, що із неділі він знаходиться в реанімації. Сьогодні мають скинути листа, що він не мав можливості внести більшу суму, бо перебуває на лікарняному, – пояснює прокурор.

– Якщо не буде поважної причини, то мною буде внесено клопотання про зміну запобіжного заходу, оскільки він не виконав умови ухвали Апеляційного суду. І буде розглядаться можливість зміни запобіжного на тримання під вартою, – додав Луговський.

Нагадаємо, 18 грудня Апеляційний суд Черкаської області частково задовольнив клопотання прокуратури і призначив заставу в 5,3 мільйона гривень. Таким чином було скасовано рішення суду першої інстанції, яким Карпенка передали на поруки нардепу.