Розділ Події

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» програв у суді Шепетівській міській раді

Автор 24 листопада 2017, 14:57

Сьогодні, 24 листопада, в Шепетівському міськрайонному суді відбулось друге судове засідання у справі за позовом ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до Шепетівської міської ради про визнання неправомірним та скасування рішення  XXVIII  позачергової сесії Шепетівської міської ради VII скликання № 1 «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна».

Товариство звернулося до суду з метою скасувати рішення Шепетівської міської ради. Нагадаємо, що 6 листопада депутати міської ради прийняли рішення про відмову від договору концесії та повернення комплексу теплових мереж міста у комунальну власність, у зв'язку із систематичним невиконанням Товариством умов концесійного договору.  Міська рада відмовилась від договору в одностороньому порядку, що передбачено пунктами самого договору, у разі невиконання ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»  своїх обов'язків.

В ході судового засідання було розглянуто докази, які підтверджують факт систематичного невиконання ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» основного обов'язку  за договором – ненадання послуг з теплопостачання мешканцям міста, після чого відбулись дебати. Вивчивши долучені до справи докази та пояснення сторін, Шепетівський міськрайонний суд  відмовив  ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» у задоволенні позову.

Тепер у приватного теплопостачальника є 10 днів, щоб оскаржити його у апеляційній інстанції. 

Треба також відмітити, що опису майна підприємства, яке мало відбутись у цей четвер не відбулось. ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" віддали борг Шепетівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства у розмірі 212 755 грн. 

Чому державні виконавці не описують майно ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" у справі боргу для НАК "Нафтогаз" невідомо, нагадаємо, газопостачальник відсудив близько 60 млн. грн.

 

sud

0
репостів
0
репостів